OB fik uafgjort

Silkeborg avancerede i tabellen, da holdet i dag fik 1-1 mod OB på Silkeborg Stadion. Det blev en kedelig affære med masser af spil på midtbanen og få chancer til begge hold.

-

Silkeborg, søndag /ritzau/

Hjemmepublikummet kom kun op af stolene to gange. Første gang i glæde over Silkeborgs udligning til 1-1 i anden halvleg. Og anden gang i raseri over, at Bo Nielsen blev skiftet ud. I øvrigt efter at have lavet kampens bedste detalje med et flot saksespark, som ramte overliggeren.

Uafgjort var et resultat, som både OB og Silkeborg kunne være tilfredse med, da holdene havde hver sin halvleg.
Efter 28 minutter sendte OB\'s Dennis Siim en bold fra
højrekanten ind i hovedet på Tomas Jørgensen, som bragte OB foran 1-0. Tomas Jørgensen var med i startopstillingen på bekostning af den skadede Kenneth Møller Pedersen.

I anden halvleg var rollerne byttet om. Silkeborg satte sig på spillet og hjemmepublikummet blev vækket af dvalen efter kun fem minutter af anden halvleg, da forsvarsspilleren Anders Veller efter hjørnespark og lidt klumpspil kunne sparke bolden op i nettaget med sit første mål i Superligaen.