I det fynske folks tjeneste

Jens Hald forbliver medlem af DF

Den nu tidligere lokalformand for Dansk Folkeparti i Nyborg, Jens Hald, forbliver medlem af partiet.

Tidligere lokalformand for Dansk Folkeparti i Nyborg, Jens Hald, har været ude i lidt af et stormvejr, siden han i en statusopdatering på Facebook den 5. januar kritiserede de såkaldte venligboere, der på frivillig basis hjælper flygtninge, der kommer til Danmark.

- Disse venligboere udfører landsskadelig virksomhed på samme måde som de danskere, der under den tyske besættelse bød tyskerne velkommen.

- Den dag det går op for den danske befolkning, at den er helt gal, skal vi klippe disse venligboere helt skaldede, som tyskerpigerne blev i sin tid, skrev Jens Hald på Facebook. 

 

Og selv om udtalelser som disse ifølge partisekretær Poul Lindholm er 'helt uacceptabelt' og 'langt over stregen', så forbliver Jens Hald medlem af Dansk Folkeparti.

- Jens Hald har sagt at han gerne vil forblive medlem af DF, så vi har aftalt at Jens Hald fremover ikke vil skrive nedsættende ting om andre på internettet, siger partisekretær i DF Poul Lindholm til TV 2/FYN.

Derudover har Jens Hald og Poul Lindholm aftalt, at Jens Hald i det næste stykke tid ikke udtaler sig til medierne.

Den tidligere lokalformand forbliver altså medlem af partiet, men skulle der opstå en ny episode, så vil partiledelsen igen kigge på, om Jens Hald skal forblive i Dansk Folkeparti.

TV 2/FYN har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Jens Hald, men han har ikke ønsket at tale med os.