Ny ballade: Erhvervschef i Nyborg stopper

Babak Djarahi har flest gode minder, men taler om et uskønt forløb efter bortvisningen af vicekommunaldirektør.

Nyborgs erhvervs- og udviklingschef Babak Djarahi har sagt sit job op i Nyborg Kommune.

Han har været glad det meste af tiden, men taler over for TV 2 Fyn også om et uskønt forløb på ledelsesgangen som begrundelse for, at han stopper i jobbet.

Babak Djarahi ønsker ikke at gå i detaljer med kritikken og understreger samtidig, at han har været glad for at være ansat i Nyborg Kommune i syv år.

- Nyborg har et enormt udviklingspotentiale, og jeg har selv været med til at bane vejen for flere store projekter, der har sat Nyborg på landkortet - blandt andet Bryggerigården, det nye byggeri på færgelejerne i Nyborg og Strandhøjen. Jeg er ikke færdig med Nyborg, og jeg vil ikke afvise, at jeg enten fortsætter med at beskæftige med med udviklingsprojekter i eget regi eller med andre samarbejdspartnere, siger Babak Djarahi.

Konstitueret direktør

Han blev i foråret konstitueret som teknisk direktør, da Søren Møllegård blev fyret som følge ef en krænkelsessag.

Men kort efter blev han "afkonstitueret" og Paw Degn fra teknisk forvaltning overtog posten, indtil Nyborg Kommune for nylig ansatte Torben Kelm Danielsen i direktørstillingen.

I den periode blev han organisatorisk flyttet fra at referere til direktionen og til at referere til den konstituerede og senere den nye tekniske direktør.

Babak Djarahi stopper ved udgangen af juni uden noget nyt job på hånden.

- Jeg vil gerne hjælpe den nye direktør i teknisk forvaltning på plads, og jeg smækker ikke med døren, men omvendt synes jeg, der har været tale om et noget rodet og uskønt forløb, men selvfølgelig har ledelsen formentlig også været under et vist pres i perioden, siger Babak Djarahi.

Kommunaldirektør Lars Svenningsen, der tidligere på året var sygemeldt på grund af stress, har for nylig oplyst, at han atter er sygemeldt på grund af et tilbagefald.

Han bekræfter dog, at det har været et uskønt forløb.

Babak Djarahi stopper ved udgangen af juni uden noget nyt job på hånden.
Babak Djarahi stopper ved udgangen af juni uden noget nyt job på hånden.
Foto: Ken Petersen


- Det er jo sådan, at når en stilling bliver ledig skal man jo ind og lave en konstituering. Jeg skal træffe en beslutning, siger Lars Svenningsen til TV 2 Fyn.

- Der træffer jeg den ene dag en beslutning om, at det er Babak, der får stillingen. Det ændrer jeg allerede dagen efter, da det jo egentlig er Paw, som er souschef. Så set fra Babaks stol kan jeg godt se, det er et uskønt forløb.

Oversigt

    Oversigt