Spidskandidat utilfreds med statsministerbesøg i Nyborg: - Det er socialdemokratisk valgfiskeri

Spidskandidaten for Dansk Folkeparti i Nyborg, Anne-Marie Palm-Johansen, er utilfreds med, at statsminister Mette Frederiksen (S) kommer til valgfolkefest i Nyborg.

Onsdag får nyborgenserne besøg af statsminister Mette Frederiksen (S), når hun gæster valgfolkefesten i Nyborg. 

Her får fynboerne mulighed for at stille spørgsmål til statsministeren, men det er ikke alle i kommunen, der er lige begejstrede for besøget.

Spidskandidaten for Dansk Folkeparti i Nyborg, Anne-Marie Palm-Johansen, mener, at der er en anden dagsorden bag besøget.

- Det er socialdemokratisk valgfiskeri, siger Anne-Marie Palm-Johansen.

Anne-Marie Palm Johansen er medlem af både regionsrådet i Region Syddanmark og Nyborg Byråd og genopstiller til begge poster ved de kommende valg.

For lidt taletid

Hun er særligt utilfreds med, at statsministerbesøget foregår, mens der er debat mellem lokalpolitikerne i Nyborg til valgfolkefesten.

- Jeg synes jo, at det er en folkefest for os, der stiller op til valget, siger spidskandidaten.

I stedet mener hun, at Mette Frederiksen burde have besøgt Nyborg ved en anden lejlighed for eksempel ved en fremvisning af byen.

283070-e5d81686.jpeg
283070-e5d81686.jpeg
DF_2
Dansk Folkeparti
Anne-Marie Palm-Johansen
Født 3/6/1977 i København

Anne-Marie Palm-Johansen mener desuden, at der er stor forskel på, hvor meget taletid de enkelte kandidater får.

- Vi har jo nogen borgmesterkandidater, som har tendens til at få meget taletid i forhold til de andre spidskandidater, siger Anne-Marie Palm-Johansen

Til onsdagens valgfolkefest i Nyborg kan du se Anne-Marie Palm-Johansen i ungedebatten og borgerdebatten ud af i alt tre debatter.

Oversigt

    Oversigt