I det fynske folks tjeneste

Kent Nielsen: Det er tungt!

- Når det eneste der tæller er point, så er der ikke noget fra den her kamp, som vi overordnet set kan tage med os. Sådan lyder det fra OB's træner.

00:10

Foto: Henrik Bisgaard

Efter 1-2 nederlaget til Lyngby står det endnu engang klart, at OB har store problemer med at score mål. Og træner Kent Nielsen klamrer sig til tidligere tiders bedrifter.

OB fik en mindre optur med uafgjort mod Silkeborg, men søndag var alt ved det gamle, da OB hjemme tabte i Alka Superligaen.

Lyngby var på besøg og vandt opgøret 2-1, og hjemmeholdet måtte sande, at man har tabt ni ud af sæsonens 16 kampe indtil nu og ligger næstsidst i rækken med blot 11 point.

Målscoren hos OB lyder på 13-26, og Rasmus Festersen har blot scoret to gange i sæsonen, mens eksempelvis Anders K. Jacobsen endnu ikke har scoret. I sæsonen forinden scorede de to spillere henholdsvis 14 og 12 gange, og OB-træner Kent Nielsen klamrer sig til tidligere tiders bedrifter.

- I bund og grund kigger vi på, hvad folk tidligere har gjort. Så har man en anerkendelse af, at det ikke er godt nok lige i øjeblikket, men vi ved at potentialet er der, og det bliver vi ved at jagte, siger Kent Nielsen. 

Læs også OB misser igen chancen for point

I dagens kamp havde Anders K. Jacobsen et par muligheder, og Kent Nielsen er glad for, at mulighederne trods alt opstår.

- Vi bliver nødt til at have målsætningen om, at vi bliver ved med at komme i de farlige situationer, for vi har spillere, der før har vist, at de kan.

- Jeg må også erkende, at Jesper Hansen står en god kamp, for jeg synes, at vi har nogle fine afslutninger, siger Kent Nielsen.

OB bragte sig i en svær situation, da højrebacken Mikkel Desler efter ti minutter lavede en for kort tilbagelægning. Den opfangede Lyngby-topscoreren Jeppe Kjær og scorede.

- Vi gjorde det svært for os selv. Det er rigtig skidt at komme bagud mod et hold, der har vist stor styrke i at forsvare en 1-0-føring. Det vil Mikkel være enormt ærgerlig over. Det var et fejlskøn. 

02:59 Luk video

 

01:54 Luk video