I det fynske folks tjeneste

Brødrestrid endte med knivstikkeri

Et brødrepar fra Odense kom natten til torsdag op at toppes. Skænderiet udviklede sig så voldsomt, at den ene bror stak den anden med en kniv.

00:48

Fyns Politi måtte natten til torsdag rykke ud til et skænderi mellem to brødre, der udartede til knivstikkeri. Foto: Alex Syrik

1 af 2

Fyns Politi rykkede natten til torsdag ud til et skænderi, der udartede til en potentiel livsfarlig situation. Et brødrepar var kommet op at skændes, og skændreriet endte med, at lillebroren stak sin storebror i maven med en dolk.

- Da vi bliver kaldt ud til adressen, kan vi se, at der er en mand, der går rundt og som er stukket i bughulen, og knivstikkeren er der også, så ham anholder vi og tager med, mens den anden bliver kørt til behandling på sygehuset, fortæller vagtchef Søren Frederiksen fra Fyns Politi.

Familien anmelder selv knivstikkeriet
Skænderiet og det efterfølgende knivstik foregik på familiens adresse i Hybenhaven i det nordøstlige Odense, og det var familien selv, der ringede efter politiet, der fik anmeldelsen klokken 01.20.

Den 18-årige lillebror brugte en dolk til at stikke sin 22-årige storebror i maven med, men ifølge politiets oplysninger er storebrorens tilstand stabil.

Den 18-årige gerningsmand er fortsat i politiets varetægt, og det bliver afgjort senere torsdag, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Hvad der udløste det voldsomme skænderi mellem de to brødre er fortsat uklart.