I det fynske folks tjeneste

'Den som dræber' genoptager optagelser på Fyn

Onsdag genoptages optagelserne af Viaplay-serien Den som dræber. Optagelserne foregår på politigården i Odense.

Flere af scenerne i den nye sæson af Den som dræber filmes på politigården i Odense. Foto: Alexander Aagaard

Politigården i Odense bliver kulisse i Viaplay-serien Den som dræber. Onsdag genoptager producenten optagelserne, efter de blev stoppet grundet corona.

For producer Caroline Schlüter fra Miso film var det en uvirkelig situation at stå i, da hun i foråret måtte slukke kameraerne og sende filmholdet hjem. 

Læs også Film på Fyn ramt af corona: - Det er det værste mareridt for mig

- Vi har lavet produktioner i mange år, men har aldrig oplevet noget lignende. Det er simpelthen så uvirkeligt. Vi har gennem tiderne oplevet held og ulykker på produktioner, men det her er fuldstændigt sindssygt, fortalte Caroline Schlüter dengang til TV 2/Fyn.

Mest sete serie

Det er tv-seriens anden sæson, og den bliver støttet af FilmFyn. Derfor bliver cirka en tredjedel af optagelserne skudt på Fyn i og omkring Odense.

Den som dræber var en af Viaplays mest sete serier i foråret.

Nu er skuespiller Natalie Madueño vendt tilbage til Fyn og rollen som profileren Louise Bergstein. Denne gang bliver hun personligt involveret i den mordsag, hun skal opklare.

Optagelserne på Fyn forventes at blive færdige i denne uge.

Handlingen i den nye sæson

Den nye sæson af Den som dræberhandler om en uopklaret sag om tre unge mænd, der er blevet dræbt med få måneders mellemrum. Et af ofrene var Alices kun 18-årige søn Markus. Alice, der er en gammel veninde af Louises mor, og nu er blevet diagnosticeret med terminal kræft, kontakter Louise og beder hende om at hjælpe med at finde sin søns morder, inden hun dør. Louise kaster sig uden tøven ind i sagen og indleder et intenst samarbejde med politiet. Da endnu en ung mand findes dræbt, ser Louise et tydeligt mønster, men hvad hun overser, er, at hun kan have en personlig forbindelse til morderen, der viser sig mere intelligent og kynisk, end hun tør forestille sig. Louise søger desperat efter at løse gåden, inden det næste offer bliver taget, men står hun selv på morderens dødsliste?

 

Serien, der består af otte afsnit á 45 minutter, får premiere i starten af 2021.