I det fynske folks tjeneste

Ekspert: Jonas Borring kan være på vej væk fra Danmark.

Jonas Borring stopper i Randers FC. Han afsøger nu muligheden for at komme til udlandet, men måske ender han i OB til sommer.

Jonas Borring var en del af OBs spillertrup fra 2004 til 2008. Siden da har han været i FC Midtjylland og senest i Randers FC.

Jonas Borring stopper i Randers, efter han har været del af et trekantdrama med holdkammerat Christian Keller.
Superligaklubben Randers FC meddeler onsdag, at parterne har ophævet kontrakten. 

Borring afsøger udlandet først

Martin Davidsen fra Tipsbladet fortæller, at Jonas Borrings agent har fortalt, at de lige nu afsøger muligheden for at få Jonas Borring til Norge eller Sverige. Der er transfervinduerne nemlig åbne frem til 1. april, og dermed vil kantspilleren kunne spille igen med det samme.

- Han har to børn, så det er ikke usandsynligt, at han måske gerne vil komme tilbage til Danmark igen allerede til sommer, hvis muligheden byder sig. Men rent logistisk kan det blive svært, fordi en norsk eller svensk klub måske ikke vil skrive kontrakt for så lidt som 3 måneder.

Men det er også en mulighed, at han vil spille på et lidt lavere blus i Sverige eller Norge i de tre måneder, for at komme hjem til Danmark igen til sommer.

Attraktiv for OB

Martin Davidsen fortæller til TV 2/Fyn, at Jonas Borring vil være en stor gevinst for de fleste superligaklubber, og ikke mindst for Odense Boldklub, som han allerede kender godt, fordi han har spillet der i sine unge år i superligaen.

- Han er kun 31 år nu, så han er hverken for ung eller for gammel. Han har en masse erfaring, og jeg vil gætte på, at han i hvert fald har 4-5 gode år tilbage. Han er helt sikkert attraktiv for OB.

Sladder kan afskrække ham fra Danmark

Sportsjournalisten Martin Davidsen peger dog også på, at Jonas Borring måske gerne vil til udlandet for at få en frisk og mere anonym start.

- Her i landet er han lige nu kendt som fodboldspilleren, hvis kone forlod ham.

- Alt i alt vil jeg sige, at det er tvivlsomt at han kommer til OB lige nu. Men vi er før blevet overrasket, og man skal aldrig sige aldrig. Hans børn spiller også en stor faktor for at blive i landet.

TV 2/Fyn arbejder på at tale med Odense Boldklubs sportsdirektør, Jesper Hansen. Det har ikke kunnet lade sig gøre endnu.

Trekantsdrama i Randers

Jonas Borrings fritstilling sker efter, at han på det seneste har haft fri på ubestemt tid, efter det kom frem, at holdkammeraten i Randers Christian Keller har indledt et forhold til Borrings kommende ekskone.

Ophævelsen af samarbejdet sker i al gensidighed og forståelse parterne imellem, understreger klubben i en pressemeddelelse.