Fyns Politi om forbrændt syvårig: - Alt tyder på, det er en ulykke

Fyns Politi mistænker, at det er leg med ild, der har ført til, at en syvårig dreng blev alvorligt forbrændt i Vollsmose onsdag eftermiddag.

Tekniske undersøgelser tyder på, at det er leg med ild, der er årsag til, at en syvårig dreng onsdag eftermiddag blev voldsomt forbrændt, mens han legede på et grønt område i Vollsmose. 

Meldingen kommer på baggrund af tekniske undersøgelser og forklaringer fra vidner. Drengen har ikke selv kunnet forklare, hvad der er sket.

- De tekniske undersøgelser på stedet og de vidneforklaringer, vi har fået, viser, at der ikke er noget, der indikerer, at der er sket en forbrydelse. Alt tyder på, at det er en ulykke med leg med ild, siger politikommissær Morten Ravn-Christoffersen til TV 2 Fyn.

Han er efterforskningsleder på sagen. 

Fyns Politi har både haft brandhunde og kriminalteknikere fra Rigspolitiet til at assistere med sporindsamling og analyse. Det er blandt andet på baggrund af de undersøgelser, at politiet melder ud nu. Samtidig vil man undgå, at der spredes rygter. 

- Vi kommer med den her melding nu, fordi vi gerne vil undgå, at der er borgere i Vollsmose, som går og er utrygge uden grund, på baggrund af hændelsen i går, siger Morten Ravn-Christoffersen.

Episoden bliver fortsat efterforsket for at klarlægge præcis, hvad der er sket. Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 114. 

Drengen er fortsat i kritisk tilstand og under behandling.