I det fynske folks tjeneste

Fynske betjente overfaldet i nattelivet

To gange natten til lørdag blev betjente fra Fyns Politi udsat for voldelige angreb. I Odense brækkede en betjent skinnebenet.

Foto: Masoud Jafari Pouia

Klokken kvart over tre natten til lørdag blev to civile betjente kaldt ud til tumult ved værtshuset Old Irish i Vintapperstrædet i Odense. Efter at have gjort sig til kende som politi valgte de at anholde en ung mand, der virkede truende. Da de var ved at lægge ham i håndjern, blev en af betjentene pludselig overfaldet af en anden mand med flere hårde spark på benet. 

Manden nåede at stikke af, inden politiet fik fat i ham, men den første truende mand blev anholdt. 

Betjenten har brækket skinnebenet og fået revet flere ledbånd over, oplyser vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

Efterfølgende anholdt politiet en mand, som de mistænker for overfaldet på betjenten, men han er endnu ikke blevet afhørt.

Tidligere på aftenen blev to andre betjente truet med kniv i Svendborg. Igen var ordensmagten blev tilkaldt på grund af uroligheder. Denne gang til en privatadresse i Svendborg. 

Da betjentene ankom til adressen, blev de mødt af en mand, der kom farende ud af huset svingende med en hævet brødkniv. Han stak ud efter betjentene, men blev passiviseret af peberspray inden han nåede at ramme.

Den 30-årige mand blev anholdt og vil nu blive sigtet for forsøg på vold.