Hoteldirektør: Vi kunne godt bruge flere værelser

Tredje udgave af HCA Festivals der slutter søndag trak folk til Odense fra hele verden. Fortsætter festivalen vokseværket, kan det gavne turismen i byen hele året rundt, lyder det fra en fynsk hoteldirektør.

De intense festivaldage med et festfyrværkeri af arrangementer, som her det store lysshow på Flakhaven sætter Odense på landkortet. Ifølge Visit Odense så kan det få positiv indvirkning på turismen i byen året rundt.

Med tre år på bagen har HCA-festivals slået sit navn fast i den fynske kulturkalender. Og det mærker den fynske hotelbranche.

- Vi mærker en klar stigende interesse. Jeg forventer også, at man kommer til at mærke det på hele året. At folk kommer til at snakke om og interessere sig for Odense, siger Jan Milling, adm. direktør hos Milling Hotels.

Hoteldirektøren kan se på sine gæstelister, at næsten halvtreds procent af gæsterne i dagene omkring HCA Festivals kommer fra udlandet. Og hos Milling Hotels har de svært ved at leve op til den store efterspørgsel.

- Vi har haft fuldt hus, hver gang der har været de her arrangementer. Så flere værelser ville være rigtig dejligt - ja tak, smiler hoteldirektøren.