Koncert forvandles til gratis EM-bold

Da Danmark gik videre til ottendedelsfinalerne under fodbold-EM, tænkte man hurtigt på havnen i Odense, og på lørdag er der derfor gratis koncert og Danmark-Wales på storskærm. Koncertgæster får pengene retur.

På lørdag spiller det danske band Hugorm med Simon Kvamm i spidsen koncert på Havnen i Odense. Det gør det stadig, men nu får koncertgæsterne deres penge retur.

I stedet bliver koncerten gratis, og som opvarmning vises EM-kampen mellem Danmark og Wales på storskærm.

- Da Danmark kvalificerede sig til ottendedelsfinalen mod Wales, satte vi os sammen og traf en hurtig beslutning om, at vi gerne vil give odenseanerne en fed oplevelse på Byens Ø, siger Freddy Larsen, der er sponsorchef for Albani.

Husk billet

Selvom arrangementet er gratis, skal man stadig sikre sig en billet - og et coronapas. Cirka 400 personer havde købt billet til Hugorm-koncerten, og de er fortsat sikret en billet, selvom pengene ruller tilbage på visakortet.

Gratis koncert

- Fodbolden samler folk, og vi har efter Corona-nedlukningen et stort behov for at få fælles kulturelle oplevelser igen. Og hvad er mere nærliggende end at skabe en folkefest for så mange som muligt på Byens Ø i forbindelse med koncerten med Hugorm, spørger Freddy Larsen.

Det er Odense Havn og Albani, der i samarbejde med Musikhuset Posten står for arrangementet.