I det fynske folks tjeneste

Lokale bands skal kæmpe om plads på Tinderbox

Upcoming bands kan vinde muligheden for at spille på dette års Tinderbox Festival i Tusindårsskoven. Den 10. april afholdes den første Band Battle på Musikhuset Posten.

I april kan tre upcoming bands vinde muligheden for at spille på dette års Tinderbox Festival i Tusindårsskoven. Foto: Ole Holbech

I april kan tre upcoming bands vinde muligheden for at spille på dette års Tinderbox Festival i Tusindårsskoven. Det sker ved tre Band Battles, som Tinderbox arrangerer i samarbejde med TV 2/Fyn.

Hver Band Battle har således et vinderband, der vinder æren af at optræde på festivalen på lige fod med de internationale stjerner.

Ved Tinderbox 2017 var det Holmens Hustlers, A Man From Jupiter og Grusom der fik mulighed for at give koncert under Tinderbox.

Tilmeldingen er lukket, og nu er det op til de tre spillesteder Kansas City, Studenterhus Odense og Musikhuset Posten at udvælge kandidater til hver finaleaften.

Læs også Fynsk musik på Tinderbox: Lokale bands på scenen

Den 10. april afholdes den første Band Battle på Musikhuset Posten, Morten Østlund, spillestedsleder på Musikhuset Posten, fortæller her, hvad han leder efter ved de deltagende bands.

- Jeg kikker efter originalitet, gode tekster, fængende melodier og en sammenhæng på alle de tre elementer, siger Morten Østlund.

Læs mere om Band Battle og stem her.

07:07

Morten Østlund. spillestedsleder på Musikhuset Posten, fortæller her, hvad han leder efter ved de deltagende bands.

Luk video

TINDERBOX BAND BATTLE

De tre spillesteder udvælger kandidater til hver finaleaften, som man vil kunne stemme på fra fredag 30. marts til onsdag 4. april. Dagen efter annonceres det, hvilke navne man vil kunne opleve på de tre finaleaftener:
  • 10/4 – Musikhuset Posten
  • 11/4 – Studenterhus Odense
  • 12/4 – Kansas City
Der findes en vinder til hver finaleaften, der vil blive tilbudt en plads i programmet under Tinderbox 2018.