Når OB rykker ned, rykker vi op: Martin Davidsen bliver ny OB-reporter på TV 2 Fyn

TV 2 Fyns læsere og seere vil fremover opleve en øget og styrket OB-dækning. Vi vil levere landets bedste dækning af OB. Intet mindre.

Efter lørdagens resultater i de to afgørende nedrykningskampe i Hvidovre og Viborg står det klart, at OB for første gang siden 1998 er rykket ud af landets bedste fodboldrække.

Men Fyn har fortjent et hold i Superligaen. Så når OB rykker ned, rykker TV 2 Fyn op.

Derfor opruster TV 2 Fyn markant på OB-dækningen med kritisk og konstruktiv journalistik, mere fokus på fans og holdet, flere følelser, mere dybde og endnu skarpere analyser. Alt sammen med en klar ambition: Vi vil gøre, hvad vi kan for at få OB tilbage i Superligaen.


quote Vi ser Martin Davidsen som landets førende OB-journalist, og han bliver nu en fast del af TV 2 Fyn.

Jakob Herskind, nyhedschef


Det kræver det rette hold - ikke kun på fodboldbanen. Og derfor har vi ansat Martin Davidsen til en helt ny rolle som TV 2 Fyns OB-reporter og analytiker. Her skal han være tættere på hverdagen i og omkring klubben, finde gode historier og lave kritiske interviews samt analyser på kampdage.

Mange kender Martin Davidsen som manden bag podcasten "Stemmer fra Ådalen". En podcast der konsekvent er blandt de mest lyttede danske sportspodcasts herhjemme. 

Podcasten bliver som noget nyt fra næste sæson en fast del af TV 2 Fyns dækning af OB. På alle platforme. Hver uge. Det bliver som såkaldt vodcast, altså podcast på video. 

Podcasten "Stemmer fra Ådalen" fortsætter i sin nuværende form med uformindsket styrke, og bliver nu altså også en del af TV 2 Fyns univers. 

- Vi glæder os rigtig meget til at få Martin Davidsen ombord. Med sin store indsigt i klubben, kildenetværk og engagement er han den helt rette til opgaven. Vi ser Martin Davidsen som landets førende OB-journalist, og han bliver nu en fast del af TV 2 Fyn til gavn for læsere og seere, der kan forvente at få landets bedste OB-dækning, siger Jakob Herskind, nyhedschef på TV 2 Fyn.


Martin Davidsen (i midten) startede OB-podcasten "Stemmer fra Ådalen" i 2017 og han har gjort podcasten til en af de mest lyttede danske sportpodcasts. Nu bliver også podcasten en fast del af TV 2 Fyns OB-dækning.
Martin Davidsen (i midten) startede OB-podcasten "Stemmer fra Ådalen" i 2017 og han har gjort podcasten til en af de mest lyttede danske sportpodcasts. Nu bliver også podcasten en fast del af TV 2 Fyns OB-dækning.
Foto: TV 2 Fyn


- Fodbold er mere end fodbold for os. Vi mener faktisk, at fodbold gør Fyn bedre. Vi vil hylde holdet, når det spiller godt. Og vi vil stille kritiske spørgsmål, når resultaterne udebliver. I sidste ende er det jo klubben, der skal sparke bolden ind over stregen, siger Jakob Herskind.

Martin Davidsen selv siger om skiftet:

- OB er muligvis det fynske brand, som flest fynboer har et forhold til, og derfor ser jeg frem til at sætte yderligere fokus på klubben, som betyder så meget for så mange mennesker. TV 2 Fyn er et sted med store ambitioner, og jeg glæder mig til at have et stærkt mediehus i ryggen, når vi skal dække OB på og uden for banen fremover.

Martin Davidsen har første arbejdsdag på TV 2 Fyn 1. juni.

TV 2 Fyn har allerede dækket OB helt tæt den netop overståede sæson, som bekendt er sluttet med en nedrykning. I dokumentaren "En gang Odense altid Odense" kommer du ind bag kulisserne i det fynske fodboldflagskib. De fire første afsnit er udgivet, og dem kan du se her.

Oversigt

    Oversigt