OB skriver kontrakt med endnu en ungdomsspiller

Øens Hold-samarbejdet bærer i øjeblikket frugt for OB, der i løbet af en uge har skrevet kontrakter med to af deres egne U17-talenter.

I sidste uge skrev OB en tre-årig kontrakt med den 17-årige forsvarsspiller Alexander Molberg, og i går skrev de under på en to-årig kontrakt med midtbanespilleren Mads Frøkjær. Begge er årgang 99-spillere.

Frøkjær har spillet i OB siden 2014, hvor han via et godt samarbejde mellem OB og Efterskolerne ved Nyborg blev tilknyttet OB’s U17 Ligatrup.

Alexander Molberg indledte sin karriere som 4-årig i Øens Hold-samarbejdsklubben Morud IF, og det var gennem Øens Hold-systemet, at Molberg endte som OB-spiller

- Mads Frøkjær overbeviste os hurtigt med sit store talent, og det har været en rigtig god oplevelse, at vi har kunnet arbejde sammen med Efterskolerne ved Nyborg om at få Mads’ skolegang og fodboldkarriere til at spille godt sammen. Han er en meget spændende midtbanespiller, der kan spille begge veje. Han har sine åbenlyse kvaliteter i det offensive, hvor hans blik for spillet og løb med bolden er på et højt niveau. Han er meget rolig på bolden, og derfor er han også god til at fastholde spillet, og det glæder vi os til at være med til at videreudvikle i de kommende år, siger OB’s talentchef Tonny Hermansen til klubbens hjemmeside.

OB er blevet enige med Alexander Molberg om en tre-årig kontrakt. 
OB er blevet enige med Alexander Molberg om en tre-årig kontrakt. 

Mads Frøkjær har udover at spille for OB’s U17 Ligatrup også gjort flere indhop for de stribede i Reserveligaen.

Alexander Molberg er forsvarsspiller og har gjort sig bemærket som en meget energisk og hårdtarbejdende spiller, og på den måde udstråler han mange af de kvaliteter, som OB sætter pris på i ungdomsarbejdet.

- Alexander Molberg er en kulturbærer for OB’s talentudvikling, og det skyldes især hans dedikation i arbejdet for på sigt at blive professionel fodboldspiller. Han har udviklet sig utroligt meget i de seneste år, og derfor er vi stolte over, at vi har underskrevet en tre-årig aftalen. Molberg sætter en stære ære i at forsvare, og det er en sjældenhed hos ungdomsspillere i dag, og den dedikation er rsammen med hans klare spidskompetencer i en-mod-en situationer, hans fart og hans hovedspil med til at gøre ham til en rigtig interessant spiller, siger talentchef Tonny Hermansen.