I det fynske folks tjeneste

OB ydmyget i Randers

OB fik bank i søndagens udekamp mod Randers FC. Fynboerne måtte tage hjem med et nederlag på 4-0.

OBs Jeppe Tverskov skubbede Randers FC i gang med en scoring i eget net. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Randers FC vandt søndag stensikkert 4-0 på hjemmebane over OB i nedrykningsspillets pulje 1 i Alka Superligaen og sikrede sig definitivt endnu en sæson i ligaen.

Kronjyderne skal efter puljespillet spille playoffkampe om deltagelse i de europæiske turneringer i næste sæson. OB er stadig på andenpladsen i puljen, hvor holdet er to point foran Horsens med to kampe igen.

Randers overraskede taktisk ved at stille op med kun tre mand i bagkæden.

En taktisk ændring, der gav Randers et klart overtag kampen igennem, hvor OB ikke fik et ben til jorden og ikke havde en eneste nævneværdig chance i hele kampen.

Til stor fornøjelse for hjemmeholdets tilskuere var det den tidligere Randers-spiller Jeppe Tverskov, der åbnede målfesten med et selvmål efter bare otte minutter. 

01:22 Luk video

OB-stopperen fejlvurderede et indlæg, gled bolden i eget net og bragte dermed sin tidligere klub foran 1-0.

Ti minutter senere lå bolden igen i OB-nettet. En lang bold blev lagt til rette for Kasper Fisker, der resolut sparkede bolden i mål fra kanten af feltet til 2-0.

To minutter før pausen lukkede Randers reelt kampen, da Alexander Fischer gjorde det til 3-0. Marvin Pourie blev stukket i dybden og slog et fladt indlæg, som Fischer nåede først frem til.

Randers fortsatte dominansen efter pausen. Fem minutter inde i anden halvleg ville Marvin Pourie selv på måltavlen. Tyskeren modtog bolden i feltet og sparkede Randers i front med 4-0.

Resten af kampen fortsatte Randers det fremragende spil. OB kan især takke målmand Sten Grytebust for, at fynboerne ikke kom hjem med et endnu større nederlag.

Fynboerne skal forsøge at rejse sig, når holdet på fredag tager imod Horsens i lidt af en gyser i en direkte duel om puljens andenplads. Randers møder Esbjerg, der er sikker på at skulle spille nedrykningsplayoff.

Læs også OB live fra Randers: Fødsel stopper Festersen

Læs også Sten Grytebust: Jeg forventer at præstere på højt niveau