OB'er skifter til tv

På fredag bliver Kenneth Emil Petersen for alvor eks-OB'er. Så spiller OB efterårets sidste kamp og skal på vinterpause. Kenneth Emil Petersen skal til gengæld varme op til en ny karriere.

"Livet som reserve er absurd kedeligt". Sådan skrev OB-spilleren Kenneth Emil Petersen for tre uger siden på Twitter.

Opslaget skrev han efter han valgte at stoppe karrieren efter efterårssæsonen, når fynboerne har mødt AaB i den sidste kamp den kommende fredag.

Men nu ser det ud til, at den 33-årige kommende eks-OB'er får sat det kedelige liv på stand by. Han er nemlig blevet ansat som kommentator hos TV3 Sport, skriver Bold.dk.

- Når man ikke har farten i benene, må man have den oppe i hovedet, og det håber jeg, at jeg kan give videre til seerne, siger Kenneth Emil Petersen.

Mens Kenneth Emil Petersen har ikke færre end 304 Superliga-kampe i benene, så er tv-kontrakten hans første.

- Man kan forvente lidt af det samme, som man kunne forvente på banen. Måske knap så aggressivt, men med kontante holdninger og forhåbentlig masser af faglighed, siger Kenneth Emil Petersen til Bold.dk.

I sit opslag på Twitter var Kenneth Emil Petersen dog ovre i den kontante ende. Han spidede nemlig sin egen situation, og skrev: "Sidste kamp bliver i Odense mod AaB. Den kamp glæder jeg mig til at se ...", og hentydede dermed til et fodbold der sluttede som reserve og dermed tilskuer til sit eget holds kampe.

Den københavnske forsvarsspiller har i en årrække været en markant profil hos både AC Horsens, AaB og altså senest OB.

Specielt hos nordjyderne havde Kenneth Emil Petersen en stor rolle i den succesfulde 2013/2014-sæson, hvor AaB løb med "The Double".