I det fynske folks tjeneste

To opgange evakueret: Røg spærrede beboerne inde

Beboerne i to etageejendomme i Odense SV måtte natten til onsdag evakueres, fordi der var røg i deres opgange. Ingen kom til skade.

00:12

Natten til onsdag blev to ejendomme evakueret. Der var så meget røg, at beboerne ikke kunne komme ud af deres lejligheder. Video: Google Maps

Natten til onsdag fik beboerne i to etageejendomme på Dianavænget i det sydvestlige Odense en forskrækkelse. De blev vækket af en masse røg i opgangen, og tilkaldte politiet. 

Det oplyser vagtchefen ved Fyns Politi Ehm Christensen. 

Fyns Politi fik anmeldelsen om en masse røg klokken 02.25 natten til onsdag. 

- Beboerne kunne ikke komme ud af deres lejligheder, fordi der var så kraftig røg i opgangen. Så vi kørte sammen med beredskabet ud til stedet, fortæller Ehm Christensen til TV 2/Fyn. 

Læs også Biljagt endte i jernmast: Forsøgte at køre betjent ned

00:15

Natten til onsdag fik beboerne i to etageejendomme på Dianavænget i det sydvestlige Odense en forskrækkelse. De blev vækket af en masse røg i opgangen, og tilkaldte politiet Video: Suraja Koleilat/Privatvideo

Luk video

To ejendomme evakueres

Da politiet ankommer til stedet, bliver beboerne i to ejendomme evakueret, fordi røgudviklingen er så kraftig. 

- Der bliver luftet ud, og det viser sig, at røgen formegentlig kommer fra et køleskab, der står i kælderen i den ene ejendom, siger vagtchefen og fortsætter:

- Der er ingen tilskadekomne. 

Røgen var væk og det samme var politiet og beredskabet inden for en lille time. Og beboerne på Dianavænget kunne omkring klokken 03.15 kravle i deres senge igen. 

Læs også Terror er noget, man synger om