I det fynske folks tjeneste

Ricardo mindes: Min far elskede at komme på væddeløbsbanen

Fredag er der travløb til minde om Richard Møller Nielsen. Det er tredje år i træk.

06:00

I morgen er der minde-travløb for den tidligere landstræner Richard Møller Nielsen. Her vil man blandt andet kunne møde flere af heltene fra EM i 92. Arrangør Jon Tølbøll og den afdøde landstræners søn, Tommy Møller Nielsen, var i studiet til en snak om arrangementet.

Fredag er der minde-travløb på Fyens Væddeløbsbane for den tidligere landstræner Richard Møller Nielsen.  Her vil man blandt andet kunne møde flere af heltene fra de glade EM-dage i 1992. 

Arrangør Jon Tølbøll og den afdøde landstræners søn, Tommy Møller Nielsen, har i dag været i studiet til en snak om arrangementet.

- Det er helt fantastisk. Det er er tredje år i træk det bliver afholdt og det er vokset hvert eneste år. Min far elskede, at komme på væddeløbsbanen, og det er også et sted jeg er utrolig glad for at komme, siger Tommy Møller Nielsen, der selv er blevet ejer af en væddeløbshest.

En legende mere

Med i væddeløbet er en anden fynsk legende. John Køhler (tidligere John K. Hansen, red.) stiller nemlig til start med en bagage på syv flere sejre end i sidste sæson, skriver Dansk Hestevæddeløb.

Fynske Richard Møller Nielsen døde 13. februar 2014 og var især kendt som træner for det danske landshold der blev europamestre i 1992.