Rosenkrantz-Theil: Vi har brug for Vollsmose

Beboere i Vollsmose skal blive bedre til at bruge deres stemmer, hvis Pia Kjærsgaard skal fra magten, mener socialdemokraternes Pernille Rosenkrantz-Theil.

Til kommunalvalget i 2009 lå stemmeprocenten i Vollsmose på 53 procent og var dermed det sted i Odense med den laveste stemmeprocent. Det skal der gøres noget ved, mener Rosenkrantz-Theil, der er opstillet i Odense Østkredsen.

- Hvis det skal lykkes at komme af med Pia Kjærsgaard, så får vi brug for alle stemmer i Vollsmose. Ved sidste valg var det kun godt halvdelen, der brugte deres stemme, og det er nu engang ikke nok, hvis vi skal sætte Pia K. på porten, siger Rosenkrantz-Theil i en pressemeddelelse.

Hun har gået dør til dør i Vollsmose i de sidste par år for at få flere til at stemme.

- Det er i Vollsmose, at fordommene rammer hårdest, og hvor regeringen og Dansk Folkepartis benhårde retorik over for tilflyttere til Danmark har skabt nogle af de dybeste kløfter. Så er det selvfølgelig også her, at det er mest oplagt at bruge sine stemmer på at få sat Pia K. og regeringen på porten, siger den socialdemokratiske folketingskandidat, der vil finde opgangsansvarlige i store dele af Vollsmose under det kommende valg.