Sportslørdag 2020: Test dit talent som sportskommentator

Har du en skjult sportskommentator gemt i dig? Drømmer du om at kunne tænde for EM-håndbold hjemme i stuen til lyden af din stemme? Så kom til Sportslørdag, hvor du kan teste dit talent.

Prøv kræfter med over 45 forskellige sportsgrene, overvær kårigen af de bedste fynske sportsudøvere eller test dig selv af som sportskommentator. Det er blandt de mange tilbud, når fynske kommuner og fynske idrætsbund endnu en gang indbyder til Sportslørdag.  

Dagen igennem stiller TV 2/Fyn en 'kommentatorboks' til rådighed, så du kan prøve dig selv af som håndboldkommentator og blive klogere på, om du har potentiale til at blive den næste Bent Nyegaard. 

Dét kan du opleve hos TV 2/Fyn

Lørdag den 18. januar fra klokken 13.00-17.00 emmer hallerne i og omkring Odense Idrætspark af liv og god energi. Også på vores egen stand i hal 1 er der fuldt program hele eftermiddagen.

Se tv-spot for Sportslørdag

Her får du det fulde overblik over, hvad du kan opleve hos TV 2/Fyn:

Fynske sportsstjerner hyldes

Foruden de aktiviteter der finder sted på TV 2/Fyns stand, så kan du prøve kræfter med de mange forskellige sportsgrene fordelt i Odense Idrætshal, Thorvald Ellegaard Arena, Odense Isstadion og bowlinghallen. Alt sammen er helt gratis.

Traditionen tro hyldes også de fynske sportsstjerner for årets store sportspræstationer, når årets fynske sportsnavn skal findes blandt de ti nominerede. 

Derudover gives prisen Årets Fund til en fynsk sportsspire, der har gjort sig bemærket i det forgange år. Her er de nominerede Daniel Obbekjær (fodbold), Annika Henriksen (MTB-Orientering) og Laura Valgreen Petersen (atletik). 

Hvem er årets fynske kammerat?

Den sidste af de tre priser der uddeles til det årlige Sportslørdag-show er Kammeratskabsprisen. En pris, der gives til en ung sportsudøver, der gør noget særligt for kammeratskabet og sammenholdet i foreningen. 

Sidste års vinder af Kammeratskabsprisen Caroline Hjæresen Pedersen fra Assens.

De syv nominerede modtager hver 3.000 kroner, mens vinderen af prisen modtager yderligere 25.000 kroner, som vedkommende kan bruge sammen med sit hold for at styrke fællesskabet.

Her er de syv nominerede til Kammeratskabsprisen:

 

Oversigt

    Oversigt