Tyr slap ud af indhegningen og blev ramt af bil 

En tyr mistede livet, da den slap ud af sin indhegning og efterfølgende blev påkørt af en bil. Bilisten slap uden skader. 

Fredag eftermiddag blev en tyr af racen skotsk højlandskvæg påkørt på Middelfartvej ved Stegsted. 

Fyns Politi modtog anmeldelsen klokken 14.56.  

- Vi får en anmeldelse om, at en bilist har påkørt en tyr på Middelfartvej. Uheldet er sket i vestgående retning i det inderste spor, forklarer vagthavende Henrik Krøjgaard. 

Henrik Krøjgaard fortæller, at en 54-årig mandlig bilist ramte tyren med højre side af bilen, hvorefter tyren blev slynget ind på cykelstien. 

- Bilisten slipper uden skrammer, men tyren er i meget dårlig forfatning, da vores patrulje ankommer til stedet, siger han til TV 2/Fyn. 

Døde inden dyrlægen nåede frem 

Da betjentene fra Fyns Politi ankom til ulykkesstedet, besluttede de at tilkalde en dyrlæge til vurdere, om dyret skulle aflives, eller om det kunne reddes. Men inden dyrlægen nåede frem, afgik tyren ved døden. 

Ulykkesstedet er omkranset af marker med græssende kreaturer, og det er politiets vurdering, at tyren er sluppet ud af indhegningen, hvorefter den er blevet påkørt. 

- Landmanden, som ejer tyren, er blevet kontaktet. Han sørger for, at tyren bliver afhentet af Daka, forklarer vagthavende Henrik Krøjgaard. 

Den 54-årige mandlige bilist kom ikke til skade ved uheldet, men der er sket betydelig materiel skade på bilen.