I det fynske folks tjeneste

Voldsom ulykke: Fører stak af fra smadret Volvo

En 62-årig mand måtte en tur på sygehuset efter, at hans bil kolliderede med en Volvo på Kertemindevej. Føreren nåede at stikke af, inden politiet ankom til stedet.

00:31

To biler kolliderede onsdag aften i Vollsmose. Føreren af Volvoen stak efterfølgende af fra ulykkesstedet. Video: Local Eyes

Klokken 22.54 onsdag aften kolliderede en 62-årig mand med en sort Volvo S60 i krydset Vollsmose Allé/Kertemindevej.

Den 62-årige odenseaner kom kørende fra kolonihaveforeningen Martinsminde i sydlig retning ad Vollsmose Allé, da hans personbil stødte sammen med Volvoen, der kom kørende i vestlig retning på Kertemindevej. 

Efter uheldet stak føreren af Volvoen af fra stedet. 

Læs også Vanvidskørsel på Rugårdsvej: Flugtbil fundet

Den 62-årige kom kørende i sydlig retning af Vollsmose Allé, da han kolliderede med Volvoen, der kom kørende i vestslig retning på Kertemindevej. Foto: Google Street Maps

62-årig kørt på hospitalet

Da politiet ankom ved ulykkesstedet, var der ingen personer i Volvoen og umiddelbart heller ingen vidner til uheldet, oplyser politiet.

Den 62-årige mand, der var involveret i uheldet, blev kørt til Odense Universitetshospital, men er sluppet heldigt fra uheldet.

Læs også Yngre mand svært kvæstet efter gaderæsulykke

- Han er ikke synderligt tilskadekommet, siger Lars Thede.

Begge biler var så medtagede efter uheldet, at de blev bugseret væk fra stedet.

Ifølge Fyns Politi bliver Volvoen brugt af flere personer, og derfor har det endnu ikke været muligt at finde frem til, hvem der var chauffør, da ulykken skete.