I det fynske folks tjeneste

Brandstifter: Politiet har fået 25 henvendelser

Fyns Politi har modtaget 25 henvendelser fra borgere efter offentliggørelsen af en video af den formodede brandstifter.

Videoen af den formodede brandstifter, som Fyns Politi offentliggjorde i mandags, har nu givet politiet 25 henvendelser fra borgere, der mener at vide noget om personen på videoen.

I går havde de blot modtaget 11 henvendelser, så der er fortsat mange, der kontakter politiet med mulige tip om den brandstifter, der formentlig står bag en lang række brande i Odense i 2015.

00:13

Henrik Justesen, efterforskningsleder, Fyns Politi

Luk video

En del af de tip og navne, som politiet har fået på baggrund af videoen, bliver der nu arbejdet konkret videre med, fortæller efterforskningsleder Henrik Justesen fra Fyns Politi.

- Vi har fået en del navne, og nogle af dem er interessante. Dem går vi dybere med nu og efterforsker mod dem. Vi kan jo ikke bare køre ud og anholde folk, fordi vi har fået en henvendelse fra fru Jensen, siger Henrik Justesen.

Han er godt klar over, at opklaringen af de mange påsatte brande betyder meget for befolkningen og forsikrer, at politiet gør alt, hvad der står i deres magt for at fange brandstifteren. Ifølge efterforskningslederen er der dog ikke afgørende nyt i sagen.

- Vi gør, hvad vi kan. Men det bliver ikke i dag, vi foretager anholdelse, siger Henrik Justesen.

00:19 Luk video