Abild er chokeret og skuffet

Venstres gruppeformand i amtsrådet, Carsten Abild(V) er chokeret, skuffet og bekymret efter Nyborgkredsens opstillingsmøde mandag aften. Carsten Abild mener, at der foregår "noget" på Sydfyn. Hør interview Carsten Abild

Poul Weber går efter Abilds post

Venstres gruppeformand i amtsrådet, Carsten Abild(V) er chokeret, skuffet og bekymret efter Nyborgkredsens opstillingsmøde mandag aften. Carsten Abild mener, der foregår noget uldent på Sydfyn.

Carsten Abild får en modkandidat til posten som Venstres spidskandidat til efterårets amtsrådsvalg. Det står klart efter at Nyborgkredsen mandag aften valgte Egebjergs borgmester Poul Weber til deres spidskandidat.

"Det er fint med konkurrence. Bare det går fair til", siger Carsten Abild om udsigten til at han nu skal ud i kampvalg på Ventres opstillingsmøde 14. maj i Nr. Broby.

Samtidig med at Poul Weber blev valgt som spidskandidat valgte Venstres nuværende amtsrådsmedlem Klaus Jørgen Pedersen at trække sig. Og det får Abild til at skælde ud.

"Jeg tror hele Fyn er chokeret i dag. Det er dybt foruroligende og bekymrende, at et skattet amtsrådsmedlem for Venstre vælger at trække sig. Det tyder på at der foregår "noget" på Sydfyn", siger Abild.

Carsten Abild ønsker ikke at konkretisere, hvad han mener, det er der foregår på Sydfyn.

"Når Klaus Jørgen Pedersen pludselig vælger at trække sig, så mener jeg at det skyldes, at der er en skjult dagsorden på Sydfyn, og det må vi nu have en åben debat om," siger Abild.

Oversigt

    Oversigt