I det fynske folks tjeneste

Andenplads til Rikke Møller Pedersen i Japan

Rikke Møller Pedersen blev nummer to på 100 meter bryst ved World Cup-stævne i Japan.

Svømmeren Rikke Møller Pedersen har efter en længere pause oven på sommerens OL tilsyneladende ikke glemt teknikken helt.

I sin første internationale konkurrence siden legene i London snuppede hun en andenplads på 100 meter bryst ved World Cup-stævnet i Tokyo.

Rikke Møller Pedersen havde hurtigste tid efter indledende heat, men blev overgået af amerikaneren Jessica Hardy, der lige præcis var otte hundreddele af et sekund hurtigere end danskeren i finalen.

Rikke Møller Pedersens tid lød på 1.04,94 minutter, og det er mindre end et sekund langsommere end hendes egen bedste tid på kortbane - som vel at mærke blev sat i en af de nu forbudte svømmedragter.

Jeanette Ottesen skulle prøve at følge op på de fine resultater ved World Cup-stævnet i Beijing forleden på trods af maveproblemer i optakten til det japanske stævne.

Hun blev diskvalificeret i indledende heat i 100 meter butterfly, men svømmede sig til en fjerdeplads i finalen på 50 meter fri i tiden 24,74 sekunder.

Færingen Pal Joensen er også i Tokyo. OL-svømmeren lagde dog beskedent ud med en 19.-plads på 400 meter fri.

Stævnet rundes af onsdag, hvor Rikke Møller Pedersen blandt andet skal forsøge at leve op til sin topseedning på 200 meter bryst.

Ved du noget? Så send os et tip