I det fynske folks tjeneste

Dødsårsag skal opklare familietragedie

01:42

Retsmedicinere skal torsdag forsøge at finde dødsårsagen, for at politiet kan komme nærmere en opklaring at sagen om en 46-årige kvinde og hendes syvårige datters død i Svendborg.

1 af 2

Retsmedicinere skal torsdag forsøge at finde dødsårsagen, for at politiet kan komme nærmere en opklaring af sagen om en 46-årige kvinde og hendes syvårige datters død i Svendborg.

Den 46-årige kvinde og hendes syvårige datter blev fundet døde klokken 17 i deres hjem på Graaesvej i Svendborg.

Ifølge Fyns Politi er der efter alt at dømme tale om en familietragedie, og politiet formoder ikke, at der er nogen gerningsmand at gøre ansvarlig for dødsfaldene.

Retsmedicinere skal finde dødsårsagen

Kriminalteknikerne og retsmedicinerne var aftenen igennem på stedet for at afsøge gerningsstedet, hvor den 46-årige kvinde og hendes syvårige datter blev fundet døde.

De to havde tilsyneladende kun boet kort tid på adressen.

Retsmedicinere skal torsdag forsøge at finde frem til dødsårsagen.

Tidligere samleder alarmerede politiet

Det var pigens far, kvindens tidligere samlever, der fandt dem døde. Han tog til stedet, da han undrede sig over, at han ikke kunne få kontakt til dem.

Et ligsyn onsdag aften viste ikke umiddelbart nogle ydre tegn på, hvad dødsårsagen er. Dermed tyder det altså på, at hvis kvinden selv har forårsaget sin egen og datterens død, så er det formentligt ved brug af stærk medicin eller lignende.

/Ritzau/olho/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.