I det fynske folks tjeneste

Fængslet for at plyndre døende mand

Endnu én person er blevet fængslet i sagen om en 30-årig mand, der tidligt søndag morgen blev bestjålet, mens han sad døende i en gård i det indre Odense.

Havde "cuttet" heroin

Den 30-årig mand fra Nordsjælland var i live, men døende i en stærk heroinrus, da tyveriet fandt sted. Det kom frem, da en 30-årig hjemløs mand i middags blev fremstillet i grundlovsforhør ved byretten i Odense, sigtet for tyveri, skriver Fyens Stiftstidende.

Den hjemløse mand forklarede, at han havde hjulpet den 30-årige nordsjællandske mand med at cutte heroinen op i baner.

Mens manden sad dybt påvirket af heroinen blev den 30-årige hjemløse og en 37-årig bekendt enige om at stjæle mandens ur. Og da manden var så voldsomt påvirket, var han ikke i stand til at protestere.

Vidste ikke han ville dø

Uret blev senere solgt for 200 kroner og to gram heroin til samme pusher, som havde leveret narkoen til den 30-årige mand, der kort efter døde i baggården ved natklubben Katten og Musen i Pantheonsgade.

Den hjemløse mand erkendte i grundlovsforhøret, at han havde stjålet uret, men han vidste ikke, manden foran ham var døende.

Retten varetægtsfængslede ham frem til den 10. juli - samme dag som en 37-årig mand, der forleden også blev varetægtsfængslet i samme sag.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.