I det fynske folks tjeneste

LIVE klokken 14.30: Se Astralis' første kamp i stor turnering

Foto: Kevin C. Cox / Scanpix

E-sportsholdet Astralis med den fynske Frederik Byskov i spidsen deltager i denne uge SL i-League StarSeries Season 3 Finals i Kiev.

Counter Strike-teamet fra Astralis, som ledes af den fynske grundlægger Frederik Byskov, spiller i denne uge finaler i StarSeries Season 3 i Kiev.

I deres første kamp tirsdag eftermiddag møder de det amerikanske hold CLG - og du kan se hele kampen live i videoen herunder.

Kampen forventes at starte klokken 14.30.

Læs også Astralis scorer igen: Vinder kæmpe turnering og stor pengepræmie

E-sport er i fuld gang med at vokse sig større og større - både på verdensplan og i Danmark. Flere professionelle danske hold i verdenseliten har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra både publikum og investorer.

Astralis er verdens bedste hold og har allerede vundet flere store turneringer. Blandt andet tog holdet sejren i  ELeague Major-finalen i Atlanta, USA, hvor de kunne tage en førstepræmie på 500.000 dollar - eller næsten 3,5 millioner kroner - med hjem til Danmark.

Nu gælder det så SL i-League StarSeries Season 3 Finals i Kiev, der har en samlet præmiesum på 300.000 dollar. Astralis møder i første runde CLG fra USA, et hold som de må forventes at have gode muligheder imod.

Der deltager flere danske hold i turneringen, blandt andre FC Københavns e-sports-satsning, North.

Du kan læse mere om turneringen her, og så kan du se Astralis' første kamp i videoplayeren herunder. Alternativt kan du se den på Twitch.

Turneringen starter tirsdag og slutter med finaler på søndag.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.