I det fynske folks tjeneste

LIVE klokken 14.30: Se Astralis' første kamp i stor turnering

E-sportsholdet Astralis med den fynske Frederik Byskov i spidsen deltager i denne uge SL i-League StarSeries Season 3 Finals i Kiev.

Foto: Kevin C. Cox / Scanpix

Counter Strike-teamet fra Astralis, som ledes af den fynske grundlægger Frederik Byskov, spiller i denne uge finaler i StarSeries Season 3 i Kiev.

I deres første kamp tirsdag eftermiddag møder de det amerikanske hold CLG - og du kan se hele kampen live i videoen herunder.

Kampen forventes at starte klokken 14.30.

Læs også Astralis scorer igen: Vinder kæmpe turnering og stor pengepræmie

E-sport er i fuld gang med at vokse sig større og større - både på verdensplan og i Danmark. Flere professionelle danske hold i verdenseliten har tiltrukket sig stor opmærksomhed fra både publikum og investorer.

Astralis er verdens bedste hold og har allerede vundet flere store turneringer. Blandt andet tog holdet sejren i  ELeague Major-finalen i Atlanta, USA, hvor de kunne tage en førstepræmie på 500.000 dollar - eller næsten 3,5 millioner kroner - med hjem til Danmark.

Nu gælder det så SL i-League StarSeries Season 3 Finals i Kiev, der har en samlet præmiesum på 300.000 dollar. Astralis møder i første runde CLG fra USA, et hold som de må forventes at have gode muligheder imod.

Der deltager flere danske hold i turneringen, blandt andre FC Københavns e-sports-satsning, North.

Du kan læse mere om turneringen her, og så kan du se Astralis' første kamp i videoplayeren herunder. Alternativt kan du se den på Twitch.

Turneringen starter tirsdag og slutter med finaler på søndag.