Fantastiske Fællesskaber: Nu kan du stemme på finalisterne

Ud af 58 indstillede er fem finalister nu udpeget af en jury til at dyste om at blive Fyns mest fantastiske fællesskab.

Nu er det nu. Hundredevis af engagerede ildsjæle rundt omkring på Fyn har ventet længe i spænding. De har nemlig været blandt de mange indstillede til finalen i Fantastiske Fællesskaber.

Hele 59 forskellige fællesskaber har meldt sig til den fynske del af den landsdækkende konkurrence om at blive det mest fantastiske fællesskab. Læs mere her.

TV 2/Fyn har den seneste tid portrætteret en lang række af de nominerede.

Og de nominerede er ...

Nu skal vi til det!

De nominerede er: De gule hjælpere fra Tommerup, Foreningen Korinth Kro, Aulby Kultur- og Idrætsforening, Spejderforeningen Polarstjernen i Odense og Polymeren i Årslev.

Du kan nu stemme på det fællesskab, du mener, er allermest fantastisk og skal hyldes med titlen som Årets Fantastiske Fællesskab 2019 og en pris på 100.000 kroner.

I den kommende uge præsenterer TV 2/Fyn hver dag en af de nominerede. I kan følge med og lære de nominerede fællesskaber bedre at kende i videoerne og artiklerne på www.tv2fyn.dk/ff

Du afgiver din stemme ved at sende en SMS til 1272 med følgende kode:

Send en SMS med FYN 1 til 1272 for at stemme på De Gule Hjælpere

Send en SMS med FYN 2 til 1272 for at stemme på Foreningen Korinth Kro

Send en SMS med FYN 3 til 1272 for at stemme på Aulby Kultur- og Idrætsforening

Send en SMS med FYN 4 til 1272 for at stemme på Polarstjernen

Send en SMS med FYN 5 til 1272 for at stemme på Polymeren

Du kan stemme en gang på hvert fællesskab, og du har mulighed for at stemme til og med torsdag den 21. november, hvor finalen finder sted hos sidste års vinder i Bagenkop.

Du er inviteret med til finalen. Her kan du møde alle de fem nominerede fællesskaber og opleve, hvad det er, de kan i deres fællesskab. Tilmeld dig Facebook-begivenheden her, og vær blandt de første, som får besked, når programmet er på plads.

Vinderen offentliggøres på TV 2/Fyns platforme om aftenen den 21. november.

Oversigt

    Oversigt