I det fynske folks tjeneste

OB-angriber: Onyszko stak os i ryggen

Målmand Arek Onyszkos kritik chokerer OB-angriber.

OB-angriberen Johan Absalonsen er chokeret over den kritik om mangel på "rigtige" angribere i klubben, som blev fremført af målmand Arek Onyszko i sidste uge.

OB-målmand Arek Onyszkos markante kritik af niveauet blandt klubbens angribere efter UEFA Cup-nederlaget mod Sparta Prag fik ikke kun den konsekvens, at målmanden blev sat på bænken i weekendens SAS Liga-kamp mod Esbjerg.

Også internt i spillertruppen skabte det rystelser, ikke mindst for de spillere, der måtte føle sig truffet af den polske keepers udfald.

- Hele spillertruppen var chokeret over, at han bruste frem på den måde og stak sine holdkammerater i ryggen. Det kan vi ikke se det fornuftige i. Jeg har ikke noget imod Arek personligt, men det han sagde, er ikke acceptabelt i en klub, siger angriberen Johan Absalonsen til Tips-bladet.

Arek Onyszkos tidligere holdkammerat i Viborg, Thomas Frandsen, mener, at Onyszkos udtalelse også skal ses på baggrund af polakkens indstilling til fodbold.

- Han vil vinde for enhver pris. Han plejede at sige, at han "spillede om livet", så meget gik han op i det. Vi andre grinte lidt ad den holdning, men for ham var det dyb alvor at spille fodbold, siger Thomas Frandsen ifølge Ritzau.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.