I det fynske folks tjeneste

OIK ude af slutspillet

De forsvarende mestre fra Herning Blue Fox er klar til DM-finalerne efter fjerde sejr over Odense. Frederikshavn tættere på den anden finaleplads.

Herning Blue Fox er som det første hold klar til finalen om det danske ishockey-mesterskab. Fredag aften slog midtjyderne Odense Bulldogs med 5-3, da Rasmus Pander og holdkammeraterne gæstede Fyn. Dermed vandt Herning semifinaleserien på suveræn vis med 4-0.

Odense lagde ellers stærkt ud og bragte sig foran efter tre minutter ved Agris Saviels, men inden første periodes udløb var Herning foran med 2-1. Den føring blev senere udbygget af finske Jani Keinänen, der scorede to gange foran de 2185 tilskuere i den fynske hovedstad.

Frederikshavn ligger i øjeblikket til at sikre sig den anden finaleplads. Fredag aften bragte nordjyderne sig foran med 3-1 i semifinaleserien mod Sønderjyske. Selv om gæsterne havde de fleste afslutninger, så var det frederikshavnerne, der havde størst dygtighed til at få pucken i nettet. Matt Davidson scorede således to gange i sejren på 5-1.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.