Uffe Pedersen regner med Carroll fra start

OB har med stor sikkerhed Roy Carroll tilbage i målet, når det torsdag gælder Young Boys i Europa League.

Efter to kampes fravær på grund af sygdom er Roy Carroll tilbage i OB's mål, når fynboerne torsdag aften møder schweiziske Young Boys i Europa League-gruppespillet i Odense.

Det regner OB-træner Uffe Pedersen i hvert fald med, efter at Carroll trænede med ved onsdagens afsluttende træning.

- Roy har været syg nogle dage, men han så godt ud på træningsbanen, så der er en god chance for, at han spiller, lyder det fra Uffe Pedersen.

Det betyder samtidig, at norske Alexander Lund Hansen må tilbage på bænken. Han vikarierede for Carroll i de seneste to kampe mod FC Nordsjælland i Ekstra Bladet Cup og Superligaen.

For to uger siden tabte OB det modsatte opgør med 2-4 i Bern, men Uffe Pedersen ser frem til møder i Odense, hvor Berns kunststofbane er skiftet ud med et rigtigt græstæppe. Desuden er det en fordel for OB, at kun en sejr kan bruges.

- Det bliver en nem kamp for os, for vi skal ikke tænke så meget over resultatet. Kun en sejr tæller, og vi er meget ivrige for at få vores første point i gruppen, siger Uffe Pedersen.

Indtil videre har OB'erne tabt alle sine tre kampe i gruppe H. Der er seks point op til den vigtige andenplads, som Young Boys for tiden sidder på, så hvis OB fortsat skal have en chance for avancement, kræver det en sejr over schweizerne.

Tyske Stuttgart fører gruppen med ni point, mens spanske Getafe er treer med tre af point.

Oversigt

    Oversigt