I det fynske folks tjeneste

Voldtægtssag for lukkede døre

Dommeren i Østre Landsret valgte mandag formiddag, at afvikle ankesagen om massevoldtægt af en 13-årig pige for lukkede døre af hensyn til ofret. De fire unge med indvandrerbaggrund risikerer udvisning hvis de endnu en gang bliver dømt for voldtægt mod den 13-årige pige.

-

Dommeren i Østre Landsret valgte mandag formiddag, at afvikle ankesagen om massevoldtægt af en 13-årig pige for lukkede døre af hensyn til ofret. De fire unge med indvandrerbaggrund er tidligere idømt fængselsstraffe for at have voldtaget den 13-årige pige.


I august blev de fire odenseanere i byretten idømt mellem et og to års fængsel for at have voldtaget en 13-årige pige ved Bispegården i Klaregade. En 19-årige mand fik to års fængsel, mens to andre unge mænd fik 18 måneders fængsel, og en 16-årige dreng blev idømt et års fængsel.


Dom i næste uge
Drengene nægter sig dog skyldige, og ankede øjeblikkeligt fængselsdommene. I følge de dømtes forklaring, gik den 13-årige pige frivilligt med til samleje.


Landsretten afsiger formentlig dom i sagen i løbet af næste uge, og udover fængselsstraffene, risikerer tre af drengene at blive udvist af landet, hvis landsretten finder dem skyldige i massevoldtægt.  Den fjerde dreng kan ikke udvises, da han er dansk statsborger.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.