Hærværk mod hjemmeplejens biler: Benzinslanger skåret over og har lækket benzin

Flere af hjemmeplejens biler har natten til onsdag fået skåret benzinslangen over. Der er lækket flere liter benzin, som kunne være blevet antændt. 

Medarbejderne i hjemmeplejen i Faaborg fik sig lidt af en overraskelse, da de opdagede, at benzinslangen på deres biler i tre tilfælde var skåret over.

I alt er det gået ud over fem biler, oplyser Fyns Politi i døgnrapporten.

Personalet har ifølge politiet dermed kørt afsted med mindst en af bilerne, mens den under kørslen lækkede flere liter benzin.

Kunne være blevet antændt

Hærværket mod hjemmeplejens biler blev opdaget, da personalet skulle tanke bilen. 

- I det ene tilfælde opdager en medarbejder det ved, at tanken er fuld, da hun kører af sted, men tanken er tom, da hun kommer ud til Svanninge Bakker. Det er en hybridbil, så hun kan køre lidt videre. Da hun tanker, kan hun se, at benzinen løber ud under bilen, siger vagthavende hos Fyns Politi Erik Skov til TV 2/Fyn.

På grund af varmen fra bilens motor og katalysator kunne benzinen være blevet antændt, konstaterer Fyns Politi i døgnrapporten.

- Det er en lille smule brandfarligt, tilføjer Erik Skov. 

Ifølge politiet blev hærværket opdaget onsdag morgen ved ottetiden. 

Ifølge anmelderne er det sket på hjemmeplejens base på Sundvænget i Faaborg mellem klokken 23 tirsdag aften og onsdag morgen.

Hvem der står bag hærværket, er endnu uvist. Hvis du har set noget mistænkeligt i området eller har oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.