Tre biler involveret i færdselsulykke: Tre personer kørt på skadestuen

Ulykken har spærret Albanivej i Nr. Lyndelse i begge retninger tidligt torsdag morgen. Fyns Politi forventer, at afspærringen ophører inden for kort tid.

Tidlig torsdag morgen er tre personer kørt på skadestuen efter en færdselsulykke på Albanivej i Nr. Lyndelse. Her er en af personerne kommet alvorligt til skade.

Det bekræfter Fyns Politi over for TV 2 Fyn. 

- Tre biler er blevet impliceret. En person var ved at bakke ind i en indkørsel med sin trailer, hvorefter en anden bil kommer kørende og er uopmærksom på den bakkende bil, siger Fyns Politi vagtchef Torben Jakobsen til TV 2 Fyn.

- Her blev også en parkeret bil ramt. 

Fyns Politi modtog anmeldelsen klokken 05.59. Ifølge politiet har man endnu ikke en opdatering på de tre personers tilstand, efter de blev bragt på skadestuen.

Fører slynget ud af bilen

- De tre biler er dog pænt skadet. Traileren ryger af den ene, og føreren bliver slynget ud af bilen, uddyber vagtchefen.

En bilinspektør er tilkaldt for at foretage undersøgelser af stedet, da politiet er i tvivl om graden af skaderne, fortæller vagtchefen og fortsætter:

- Om det er høj fart, uopmærksomhed eller en sammenblanding af flere ting. Det ved vi ikke endnu, tilføjer han.

På grund af ulykken har Albanivej har været spærret i begge retninger siden tidligt i morges. Der er spærret fra krydset ved Dømmestrupvej og Lumbyvej til Langagergyden og Lumbyholmvej.

Vagtchefen forventer, at afspærringen vil ophøre om kort tid. 

650554-313 (1)
Foto: Arkivfoto/Local Eyes
650551-313 2
Foto: Arkivfoto/Local Eyes

Oversigt

    Oversigt