I det fynske folks tjeneste

Absalonsen i hård konkurrence

FC Københavns trup er lige nu næsten historisk bred, og spørgsmålet er, om de mange nye spillere overhovedet skal gøre sig forhåbninger om at få spilletid i foråret.

Johan Absalonsen er hentet på en fri transfer hos den fynske ligarival OB. Ind er også kommet den hollandske forsvarsspiller Jos Hooiveld på en halvårig lejeaftale fra Celtic. Og endelig skifter Sønderjyskes landsholdsspiller Johnny Thomsen til FCK til sommer.

Ud er kun gået Hjalte Nørregaard, så konkurrencen er i den grad skærpet i en efterhånden meget bred FCK-trup.

Johan Absalonsen, som har døjet med en skade de seneste par
måneder, mener, det er naturligt med den store udskiftning.

- Det er en del af enhver trup. Specielt i en klub som FCK, hvor det er gået rigtig godt. Der vil altid være FCK-spillere, som er eftertragtet. Så kommer der nye ind, og så er der en ny konkurrencesituation.

- Som jeg ser det, vil der hele tiden være muligheder i truppen, hvis jeg gør det godt, vurderer Johan Absalonsen.

Onsdag rejste FCK-truppen på en 10 dage lang træningslejr i spanske La Manga, og den vil flere af de nye spillere bruge til at bevise deres værd forud for Champions League-kampene mod Chelsea i februar og marts.

- Jeg har stor tro på, at jeg nok skal få spilletid i FCK. Nu må vi se, hvordan det ser ud, når jeg først bliver klar. Troen er der i hvert fald, siger Johan Absalonsen.