Anmeldere revser Helmig - og jubler over fynsk hjemmebanefavorit

Odenseanskfødte Hjalmer stod for en af de bedste koncerter på åbningsdagen, hvor Thomas Helmigs læderbukser revnede på scenen.

Åbningdagen på Tinderbox bød en lang række koncerter, og et af højdepunkterne var uden tvivl, da popdarlingen Thomas Helmigs læderbukser sprang midt i koncerten torsdag aften på Tinderbox.

Koncerten var dog langt fra imponerende, mener Ekstra Bladets anmelder, Thomas Treo, der har givet den danske poplegende tre ud af seks stjerner i sin anmeldelse.

- Thomas Helmig bød op til dans, men det var på den der trættende facon, der signalerer wienerbrød og Vild med dans, skriver Ekstra Bladet.

- Han er mere selvfed end fed.

Det spillede Thomas Helmig

Torsdagens bedste koncert var fynsk

Musikmagasinet Gaffa har også anmeldt en række koncerter på den fynske festival.

Stormzy får fire stjerner af Gaffa. Det samme gør Statisk, Zara Larsson, Brennan Heart og Hjalmer.

Spørger man Fyns Amts Avis, var det netop sidstnævnte Hjalmer, der stod for åbningsdagens bedste koncert.

Hjalmer, der fik sin Tinderbox-debut i sin fødeby, får fem stjerner af avisens anmelder Simon Staun.

​​- Det er ikke en fejlfri koncert, og Hjalmer rammer skævt med sin vokal et par gange. Men det er ubetydeligt til en koncert, der skriver sig direkte ind på førstepladsen over koncerter med Hjalmer, jeg har været til, skriver han.

Netop Hjalmer fortalte inden koncerten til TV 2 Fyn, at han var nervøs for at spille koncerten - blandt andet fordi han har været i dyb sorg de seneste år. 

Oversigt

    Oversigt