I det fynske folks tjeneste

Brøndby-træner bevarer sølvdrømme

Brøndby kan ifølge træner Henrik Jensen indhente OB i sølvkampen, selv hvis fynboerne mandag slår Esbjerg.

Henrik Jensen tror fortsat på, at Brøndby kan tage sølvmedaljerne i Superligaen, selv hvis OB mandag øger afstanden til Brøndby til fire point, når fynboerne får besøg af Esbjerg.

Det fastslår Brøndby-træneren, der efter søndagens 0-0-resultat mod AC Horsens blot har fem kampe til at overhale OB i sølvkampen.

- Hvis vi vinder de næste fem kampe, så kan vi vel nok indhente dem, siger Henrik Jensen.

Brøndby-træneren fortæller samtidig, at han ikke kigger så meget på tabellen.

- Jeg tænker mere på, at vi skal spille godt i den næste kamp for at få tre point. Hvis vi skal gå efter andenpladsen, så er vi afhængige af, at OB skal tabe på et tidspunkt. Men det vigtigste er, at vi begynder at vinde og vinde og vinde, forklarer han.

Næste opgave bliver FC København, der gæster Brøndby Stadion om en uge. Dermed kan lokalrivalerne, der allerede er blevet mestre, gøre det svært for Brøndby i sølvkampen.

- Vi har nogle svære kampe tilbage, og vi regner ikke med, at det bliver nemt at slå FCK, men sidste gang var vi meget tæt på, siger Henrik Jensen, der dog måtte se sit mandskab tabe med 1-3 i Parken.

Selv om FCK i denne sæson er 30 point foran Brøndby, så regner Henrik Jensen med, at jævnbyrdigheden bliver større i næste sæson.

- FCK får et svagere hold, og vi bliver stærkere. De får også en ny træner, der har andre idéer.

- FCK vil også være rigtig stærke efter sommerpausen, og jeg tror også på, at de bliver Danmarksmestre næste år, men de bliver ikke så suveræne, mener Henrik Jensen.

Kampen om Superligaens andenplads er ekstra vigtig i denne sæson, da sølvvinderne ligesom FC København får adgang til kvalifikationen til Champions League.