I det fynske folks tjeneste

Chris Anker Sørensen til Fyen Rundt

Når starten til den 102. udgave af Fyen Rundt går på søndag bliver det med tourfighteren Chris Anker Sørensen på startlinjen.

Det er Udvikling Fyn, der har sikret sig, at Chris Anker Sørensen fra Team SaxoBank - Tinkoff Bank står klar på Højstrupvej på søndag.

- Det at Fyn er vært for en sportevent af denne kaliber med navne som Chris Anker Sørensen er et godt vindue for Fyn både i et nationalt og internationalt perspektiv. Fyen Rundt er et super godt udstillingsvindue, bl.a. fordi løbet kommer rundt på en meget stor del af øen og fremviser et stykke smuk natur, som vi fynboer kan være stolte af, siger direktør i Udvikling Fyn MadsGraves Larsen.

Over 2500 deltager i Fyen Rundt på søndag, og det er rekord. Løbet er arrangeret i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Udvikling Fyn.

Fyen Rundt bliver sæsonens eneste chance for at opleve oksen fra Hammel i sadlen på fynsk grund, og ude på de fynske landeveje skal han bl.a. køre mod den fynske OL-guldvinder Lasse Norman Hansen og internationalt kendte navne som Angelo Furlan og Michael Rasmussen fra Christina Wathes - Onfone samt Martin Mortensen fra Vacansoleil.