I det fynske folks tjeneste

DHG vinder grundspillet

DHG\'s volley-herrer sikrede sig efter en solid sejr over SK Århus førstepladsen i grundspillet i herrernes elitedivision. Men det er ikke kun DHG\'s mænd, der indtager førstepladsen, også klubbens kvinder har vundet grundspillet i kvindernes elitedivision.

-

DHG\'s volley-herrer sikrede sig efter en solid sejr over SK Århus førstepladsen i grundspillet i herrernes elitedivision.
Men det er ikke kun DHG\'s mænd, der indtager førstepladsen, også klubbens kvinder har vundet grundspillet i kvindernes elitedivision.

På hjemmebanen i Dalumhallen besejrede herrerne torsdag aften SK Århus med 3-1 (25-21, 27-25, 19-25, 25-16). Dermed er førstepladsen sikret, og holdet tager to point med sig til slutspillet. Men førstepladsen betyder også, at holdet er sikker på deltagelse i næste års Europacup-turnering.

Kvinderne også suveræne
Men DHG har som bekendt også et damehold, og de er lige så suveræne som herrerne. De tog imod VK Rosenlund, og der var ingen tvivl om den sejr, det endte nemlig 3-0 (26-24, 25-16, 25-16) til DHG.

Nøjagtig som mændene tager damerne dermed to point med til slutspillet, og har samtidig indløst billet til den kommende Europacup-turnering.