I det fynske folks tjeneste

EU-valgkampen skudt i gang på Fyn

Valgkampen til EU-parlamentsvalget den 13. juni er nu i fuld gang.  Venstres spidskandidat Karin Riis-Jørgensen startede lørdag sin kampagne i hjembyen Kerteminde. I Odense delte den socialdemokratiske Dan Jørgensen røde roser ud på Flakhaven - samtidig med, at konservative organisationsfolk havde travlt med at sikre sig de bedste pladser i lygtepælene.

-

Valgkampen til EU-parlamentsvalget den 13. juni er nu i fuld gang. Venstres spidskandidat Karin Riis-Jørgensen startede lørdag sin kampagne i hjembyen Kerteminde. I Odense uddelte den socialdemokratiske Dan Jørgensen røde roser på Flakhaven - samtidig med, at konservative organisationsfolk havde travlt med at sikre sig de bedste pladser
i lygtepælene til rådmand Søren Møller.


Socialdemokratiske Dan Jørgensen delte roser ud på Flakhaven

- Vi har valgt at tage internettet i brug for at markedsføre vores kandidat. I erkendelse af, at vælgermøderne nok ikke bliver det store trækplaster, har vi produceret 15 forskellige videoklip med Søren Møller. Klippene er nu lagt ud på hans hjemmeside, siger kampagneleder Lars Havelund.

Karin Riis-Jørgensen har valgt sit sommerhus i Kerteminde som base i sin valgkamp.

- Stemningen er god. Det er mit indtryk, at folk denne gang har forstået, at det ikke er et valg for eller imod EU, siger Karin Riis-Jørgensen. Hun brugte formiddagen til at uddele brochurer i Kerteminde,  og eftermiddagen til at hænge plakater op på Bolbro Bakke i Odense.

I den kommende uge får hun assistance fra statsminister Anders Fogh Rasmussen. De vil tirsdag aften sammen besøge H. C. Ørstedskollegiet i Odense.

Når danskerne går til stemmeurnerne om tre uger skal der vælges i alt 14 danskere til Europas parlamentariske forsamling.