I det fynske folks tjeneste

Forsvundet revisor vendt hjem

Den konkursramte revisor Jens Conrad Halling Olesen er vendt tilbage til Danmark og er blevet afhørt af politiet.

Den forsvundne revisor Jens Conrad Halling Olesen er efter godt en måned under jorden kommet hjem til sin familie og sine kreditorer. Det oplyser Fyns Politis afdeling for Økonomisk Kriminalitet, som har haft den konkursramte revisor til afhøring, overfor Fyens Stiftstidende.

Det var sandsynligvis en anmeldelse om bedrageri og en konkursbegæring, der i slutningen af januar fik den fynske erhvervsmand og boligspekulant til at stikke af til udlandet.

Jens Conrad Halling Olesen har ikke på noget tidspunkt været efterlyst, selv om hverken hans familie, kurator eller politiet har vidst, hvor han var, selv om han af og til ringede hjem. For to uger siden, få dage efter, at Fyens Stiftstidende bragte den første artikel om sagen, vendte han hjem til sin kone og tre børn i Årslev.

Ifølge Albert Rasmussen, som er vicepolitiinspektør i Fyns politi, afviser Jens Conrad Halling Olesen alt.

- Jens Olesen siger selv, at han ikke har begået noget ulovligt. Vi efterforsker stadig sagen. Vi må vende bunkerne og se, hvad der kommer frem, siger Albert Rasmussen, som også er chef for afdelingen for økonomisk kriminalitet.