I det fynske folks tjeneste

Fuld mand til politiet: "Fucking idioter"

En 39-årig man ville have betjente til at bestille en taxa. En lampe til 65.000 kroner forsvandt i Hjallese. Brand på landejendom ved Nordenhuse.

Foto: Politiet

"Idioter", "fjolser" og "fucking idioter". Det siger man ikke til nogen - og slet ikke til politibetjente på patrulje.

Gør man det, bliver man lige så sikkert som amen i kirken præsenteret for en sigtelse. Det skete for en 39-årig mand i Asylgade i Odense.

Den 39-årige stoppede ved 04-tiden søndag morgen en patruljevogn, og beordrede betjentene til at skaffe ham en taxa. Den opgave ville betjentene ikke påtage sig, og bad manden om selv at gøre det.

Det fik tilsyneladende den i middelgrad berusede mand til at kamme over og kalde betjentene ovenstående ord, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Søren Frederiksen, til TV 2/Fyn.

Manden er nu sigtet for, at forstyrre den offentlige orden og for fornærmelig tiltale af tjenestemand i funktion.

Designerlampe stjålet

Politiets patruljer rykkede natten til søndag også ud til at blandt andet endnu et tyveri af et stykke dansk design.

Får du tilbudt en stor Koglen til en super lav pris, kan det være den som blev stjålet natten til søndag i Hjallese. Foto: PR

Natten til lørdag blev en villa i Nyborg lænset for 12 7'er stole i sort læder og tre PH lamper. Denne gang gik det ud over den eksklusive PH-lampe Koglen i kobber.

Alarmen gik klokken 00.37 i en ejendom  på Sejerskovvej i Hjallese, og her kunne et sikkerheds-firma se på overvågningskameraet, at to mand var brudt ind og stak af med en 60 centimeters udgave af den værdifulde PH-lampe.

Den størrelse har en ny-værdi på omkring 65.000 kroner.

Brand på større landejendom

Kort efter klokken halv tre var den gal på Grønholtvej i Nordenhuse nord for Nyborg. Her var der brand i en lade på en større landejendom.

Ilden kom hurtigt under kontrol og hverken mennesker eller dyr var i fare.

Mandag vil brandteknikere gå i gang med at finde årsagen til branden.

Læs også Bestillingsarbejde: Indbrudstyv taget - designermøbler forsvundet