I det fynske folks tjeneste

Fynsk barndomsven: En glædelig nyhed

Kronprins Frederik og Mary Elizabeth Donaldson skal giftes. Det oplyste hofmarskal Ove Ullerup i en pressemeddelelse onsdag morgen. Den royale nyhed bliver modtaget med glæde af en nær fynsk barndomsven, der straks sende en lykønsknings SMS.

-

Kronprins Frederik og Mary Elizabeth Donaldson skal giftes. Det oplyste hofmarskal Ove Ullerup, i en pressemeddelelse onsdag morgen. Den royale nyhed bliver modtaget med glæde af en nær fynsk barndomsven. 

Dronning Margrethe vil i det statsråd, der er berammet til onsdag den 8. oktober klokken 10 i Residenspalæet på Amalienborg, give sit samtykke til, at kronprins Frederik indgår ægteskab med Mary Elizabeth Donaldson. Sådan lyder beskeden fra hofmarskal Ove Ullerup.

En overraskelse
På Langeland blev dagens store nyhed modtaget med henrykkelse af Kronprins Frederiks barndomskammerat greve Christian Ahlefeldt-Laurvig.

\"Det er skønt og en meget glædelig nyhed. Jeg har sendt Kronprinsen en SMS og ønsket ham tillykke. Det er jo nok umuligt at komme i kontakt med ham i dag\", siger greven på Tranekær Slot.

Christian Ahlefeldt-Laurvig har kendt Kronprins Frederik hele livet, og han har også mødt Danmarks kommende dronning, Mary Elizabeth Donaldson flere gange. Alligevel kom nyheden om brylluppet som en overraskelse.

\"Det har været en velbevaret hemmelighed, som kun den nærmeste familie har kendt. Jeg vidste intet før jeg fik beskeden her til morgen\", siger Christian Ahlefeldt-Laurvig.

Fik beskeden i en traktor
Greven var med til Prins Joachims bryllup, men tager det ikke som en selvfølge, at han også bliver inviteret til det næste royale bryllup.

\"Jeg har den indstilling, at man aldrig skal blive skuffet over ikke at blive inviteret til et bryllup, men i stedet blive glædeligt overrasket, hvis man bliver inviteret. Hvis jeg gør det vil jeg glæde mig til at komme\", lyder det fra greven, der modtog beskeden om brylluppet i en traktor på sit gods i Tranekær på Langeland.