Gourmet-minus: Nyt underskud hos Falsled Kro

Løgismose-koncernen satte 11 millioner kroner til på sine restaurationer i 2016.

God mad og dyre kokke er ikke altid det samme som sikker økonomisk succes. Det viser det seneste regnskab fra Løgismose Meyers Restauranter A/S.

Selskabet, der indeholder regnskaberne fra blandt andet Falsled Kro A/S og københavner-restauranterne Almanak og Studio, gav sidste år et underskud før skat på 11 millioner kroner.

Selv om det er en forbedring på tre millioner kroner, kaldes underskuddet utilfredsstillende.

Det er Studio og Almanak, der i udpræget grad trækker regnskabet i minus. Ifølge ledelsesberetningen regner begge restauranter med at kunne forbedre situationen ved øget indtjening i 2017.

Falsled Kro gav sidste år et underskud på 34.000 kroner før skat mod et underskud i 2015 på 2.000 kroner. Også det resultatet kalder ledelsen utilfredsstillende.

Den sydfynske gourmet-kro øgede godt nok sin bruttoavance en smule til 13,1 millioner kroner, men samtidig steg lønudgifterne med en halv million kroner til 12,5 millioner kroner.

Antallet af ansatte omregnet til heltidsstillinger steg fra 38 til 42 medarbejdere.

Falsled Kro har en egenkapital på 25 millioner kroner, mens moderselskabet Løgismose Meyers Restauranter A/S er god for en formue på 45 millioner kroner.