I det fynske folks tjeneste

Landsholdsspiller er ude i 2-4 uger

Landsholdsspilleren Ulrik Laursen er ude i 2-4 uger på grund af den fiberskade i låret, han fik i onsdagens kamp mod Letland.

Landsholdsspilleren Ulrik Laursen er ude i 2-4 uger på grund af den fiberskade i låret.

Ulrik Laursen oplevede i sin anden landskamp at komme på scoringslisten og at få karrierens første fiberskade.

Scanningen viser nu, at har udsigt til tre-fire ugers pause.

Dermed må OB undvære sin 31-årige anfører i nogle vigtige kampe. I weekenden gælder det Horsens på hjemmebane, før Brøndby gæster Odense to gange på tre dage - først i SAS Ligaen og derefter i pokalturneringen

I første halvleg scorede han i sin kun anden landskamp sit første mål, men få minutter senere måtte han lade sig udskifte med en skade.

- Det var fantastisk at få scoret, men så får jeg desværre et riv i en muskel ved låret. Jeg har aldrig haft en fiberskade i min karriere, så jeg kan ikke helt sige, om det er det. Men sundhedsstaben taler om en pause på 3-4 uger, sagde Ulrik Laursen efter kampen, hvor han for anden gang i træk vikarierede for skadede Daniel Agger.

Ulrik Laursen er blevet landsholdsspiller i en sen alder. Derfor glæder han sig meget over at have fået chancen for at spille i den rød-hvide trøje, og det skulle gerne blive til flere kampe.

- Når man først har smagt på det her, så vil man gerne have mere. Det har været fantastisk at være med, og jeg høster frugterne af gode præstationer for OB, sagde Ulrik Laursen.