I det fynske folks tjeneste

Lindegaard må vente med United-debut

Målmand Anders Lindegaard kommer ikke med i truppen til tirsdagens hjemmekamp mod Stoke i Premier League.

Først kunne han ikke, så kunne han godt, og nu kan han ikke alligevel. Den tidligere OB målmand Anders Lindegaard når ikke at få papirerne i orden før Manchester Uniteds kamp mod Stokes.

Der var lagt op til, at Anders Lindegaard kunne få sin første udtagelse til Manchester Uniteds trup efter skiftet fra norske Aalesund, når Stoke tirsdag aften gæster Old Trafford i Premier League. Men det bliver ikke til noget i denne omgang.

Papirarbejdet med at registrere Anders Lindegaard som officiel United-spiller er stadig ikke på plads, og selv om det kommer på plads inden kampstart, bliver Anders Lindegaard ikke udtaget til truppen.

- Vi venter stadig på, at hans registrering skal komme på plads. Vi håber, at det falder på plads i dag. Men selvom det skulle lykkes, så kommer Anders Lindegaard ikke med i truppen mod Stoke, siger Uniteds pressechef, Karen Shotbolt, til tv2sport.dk.

Anders Lindegaard skal nok heller ikke forvente, at han får spilletid lige med det samme, når danskeren blive registreret som United-spiller, idet hollandske Edwin van der Sar er førstevalg i United

En anden dansk landsholdskeeper kan dog også komme i aktion på Old Trafford, idet Stoke har Thomas Sørensen med i truppen. Men han har siddet på bænken i de seneste mange kampe, så det er yderst tvivlsomt, om han får noget spilletid.