I det fynske folks tjeneste

Munkebo Scorpions slået på hjemmebane

Skorpionerne fra Munkebo blev slået på hjemmebanen / arkivfoto.

Munkebo Scorpions blev slået på hjemmebane, da Grindsted Speedway Klub kom forbi til en match mellem sjette- og syvendepladsen i Metal Speedway League. Slutresultatet blev 41-46 til Grindsted. Munkbos holdleder Janus Millard er særdeles skuffet over fredagens resultat. Et nederlag og nul point var langtfra, hvad han havde forventet af matchen.
 
- Det var et chok for at sige det lige ud. Jeg havde ikke forventet det her. Jeg havde forventet, at vi ville vinde og få bonuspointet, få de tre point. Det gik ikke. Når det så er sagt, så gjorde Hans Andersen det jo suverænt godt. Han scorer 21 point og sætter kun tre point til i løbet af hele matchen, og det kan man jo ikke sætte en finger på, siger Janus Millard.
 
Holdlederen vil også rose sine kørere for trods alt at køre en del point hjem til holdet. Hans Andersen fik som nævnt 21 point, mens B-køreren, Pontus Aspgren, bidrog med 11 point. Ifølge Janus Millard er det en mere end godkendt præstation fra hans kørere.
 
Janus Millard erkender, at Grindsted bare var en bedre modstander i fredagens match:
 
- Grindsted gjorde det godt, ingen tvivl om det. Vi blev nok også lidt overrasket over, at deres udlændinge gjorde det så godt, som de gjorde. Det er os selv, der taber matchen i dag, det er ikke dem, der vinder. Vi skulle have vundet den her.

Næste match for Munkebo er den 17. august, hvor de drager til Sjælland for at møde Slangerup Speedway Klub, mens Grindsted ligeledes skal i aktion den 17. august mod Holstebro Elite på hjemmebane.
 
Munkebo (41)
1. Hans Andersen 21
2. Pontus Aspgren 11
3. Anders Thomsen 2+1
4. Jesper Scharff 4
5. Jason Jørgensen 3+1
 
Grindsted (46)
1. Przemyslaw Pawlicki 12+1
2. Nikolai Klindt 8+1
3. Krystian Pieszczek 11
4. Edward Mazur 12+1
5. Emil Engstrøm 3
 
Dagens Metal-Fighter: Edward Mazur